Personlig hälsning

När överraskade du någon helt utan anledning senast ? 

Du bestämmer själv vad du vill att det ska stå på det medföljande kortet. För att lämna en personlig hälsning klickar du på knappen "Meddelande till butik" i kassan i samband med din betalning. För mottagaren blir inte presentlådan bara en överraskning utan meddelandet inuti lådan är minst lika viktigt för helhetsupplevelsen.

Ett candymail kan skickas vid alla tillfällen som du vill visa din uppskattning, visa att du tänker på någon eller bara vill överraska helt utan anledning!

Bifoga brev i A4 format?

I de större presentlådorna XL, XXL och megamix erbjuder vi möjligheten att bifoga brev i formatet A4 till mottagaren, utöver det ordinarie kortet, om så önskas.
 

Gör så här: Beställ den presentlåda du önskar och lämna ett meddelande i kassan om att du önskar mejla in ett brev i A4 format. Mejla brevet till info@candymail.se och uppge det ordernummer du fick på ditt kvitto i kassan.

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper gärna till!

Glömt personlig hälsning?

Har du glömt att lämna personlig hälsning till presentlådans mottagare i kassan vid betalning? Skriv hälsningen i ett mejl och skicka till info@candymail.se så ordnar vi det, men tänk på att ange ditt ordernummer. Du kan även svara på det kvitto som skickas ut från webbshopen till din mejl.

Om vi inte får något mejl hör vi alltid av oss till dig som beställt presentlådan om personlig hälsning saknas.

Leverans helgdag?

Om du vill att mottagaren ska öppna presentlådan en viss dag hjälper vi gärna till med att märka adressetiketten med t.ex "Öppnas först 26 maj". Önskar du hjälp med detta, vänligen lämna ett meddelande i kassan vid köp.

Presentlådorna levereras helgfria vardagar av Postens Brevbärare och därmed ej helgdagar.

Skicka till sjukhus & företag?

Att skicka till sjukhus och företag går självklart bra. Vi skickar presentlådor till alla adresser och Box-adresser som Postens Brevbärare delar ut till. Tänk på att de interna postrutinerna inom vissa företag kan fördröja posten någon dag i vissa fall.

Var noga med uppgifter som mottagarens namn, företagets/ sjukhusets namn och eventuellt den avdelning personen befinner sig på för tillfället.
 

De flesta sjukhus och företag har en kontaktsida med uppgifter om postadress för att skicka vykort och brev, prova att söka på internet.
 

I fältet "Meddelande till butik" i kassan har du möjlighet att komplettera med uppgifter om ordinarie adressfält ej räcker till.
 

Om du undrar över något eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss.