Personlig hälsning

När överraskade du någon helt utan anledning senast ? 

Här presenterar vi några tips på hur en personlig hälsning kan formuleras. Du bestämmer helt själv vad du vill att det ska stå på kortet. För att lämna en personlig hälsning klickar du på knappen "Meddelande till butik" i kassan i samband med din betalning.

 

För mottagaren blir inte bara presentlådan en överraskning utan meddelandet inuti lådan är minst lika viktigt för helhetsupplevelsen.

 

Ett candymail kan skickas vid alla tillfällen som du vill visa din uppskattning, visa att du tänker på någon eller bara vill överraska helt utan anledning!

"Tack för att ni vattnade blommorna när vi var bortresta"

"Trevlig helg"

"Grattis på födelsedagen"

Bifoga brev i A4 format?

I de större presentlådorna XL, XXL och megamix erbjuder vi möjligheten att bifoga brev i formatet A4 till mottagaren, utöver det ordinarie kortet, om så önskas.

Gör så här: Beställ den presentlåda du önskar och lämna ett meddelande i kassan om att du önskar mejla in ett brev i A4 format. Mejla brevet till info@candymail.se och uppge det ordernummer du fick på ditt kvitto i kassan.

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper gärna till!

"Grattis till körkortet"

"Tack för en mycket trevlig helg och tack för den goda maten ni bjöd på"

"Ha en riktigt skön semester"

Glömt personlig hälsning?

Har du glömt att lämna en personlig hälsning till presentlådans mottagare i kassan vid betalning ? Skriv hälsningen i ett mejl och skicka till info@candymail.se så ordnar vi det, men tänk på att ange ditt ordernummer! Du kan även svara på det kvitto som skickats ut från webbshopen till din mejl.

 

Om vi ej får något mejl hör vi alltid av oss till dig som beställt presentlådan om personlig hälsning saknas.

"Tack för att du finns och alltid ställer upp för mig när jag behöver"

"Krya på dig vännen min"

"Hemlig avsändare"

Leverans helgdag?

Om du vill att mottagaren ska öppna presentlådan en viss dag hjälper vi gärna till med att märka adressetiketten med t.ex "Öppnas först 26 maj". Önskar du hjälp med detta, vänligen lämna ett meddelande i kassan vid köp.

Presentlådorna levereras helgfria vardagar av Postens Brevbärare och därmed ej helgdagar.

"God Jul & Gott Nytt År"

"Grattis på Fars Dag! Önskar dig en riktigt bra dag!"

"Vi bjuder på lite gott till fikat!"

Skicka till sjukhus & företag?

Att skicka till sjukhus och företag går självklart bra. Vi skickar presentlådor till alla adresser och Box-adresser som Postens Brevbärare delar ut till. Tänk på att de interna postrutinerna inom vissa företag kan fördröja posten någon dag i vissa fall.

 

Var noga med uppgifter som mottagarens namn, företagets/ sjukhusets namn och eventuellt den avdelning personen befinner sig på för tillfället.

 

De flesta sjukhus och företag har en kontaktsida med uppgifter om postadress för att skicka vykort och brev, prova att söka på internet.

 

I fältet "Meddelande till butik" i kassan har du möjlighet att komplettera med uppgifter om ordinarie adressfält ej räcker till.

 

Om du undrar över något eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss.