Kontakta oss

Vi svarar oftast direkt!

Vi på candymail.se tar gärna emot dina frågor eller funderingar. Vi som svarar heter Fredrik och Victoria och finns här för att hjälpa just dig med din fråga.

 

Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Om företaget

Undertecknad började sälja livsmedel av olika slag redan 1997, men ingenting var så populärt som godis. Under senaste åren har sortimentet ökat både bland förpackat godis och bland lösviktsgodis. Alla har vi våra favoriter i olika färger och former, men självklart finns det även klassiker som i stort sett alla tycker om och känner igen.

 

Candymail.se är svaret på den stora efterfrågan i kombination med viljan och glädjen att ge och om önskan att få. Enkelt beskrivet har vi packat alla godsaker i en stilren presentlåda tillsammans med en personlig hälsning och som pricken över i knutit ett snyggt rosa snöre runt kartongen. Detta i kombination med snabba leveranser direkt till mottagarens brevlåda underlättar för alla som vill överraska någon, göra någon glad eller bara sända en tanke.


Sedan starten 2012 har vi haft förmånen att glädja tusentals mottagare runt om i landet samtidigt som vi hjälpt lika många avsändare att överraska sina nära och kära. Stort tack till er som valt att skicka Candymail och gett oss förtroendet att vara med och glädja andra. Vi ser fram emot att packa många fina presentlådor framöver och välkomnar förslag på hur vi kan göra vår produkt ännu mer spänannde och attraktiv både för avsändare och mottagare. Varmt välkommen att kontakta oss om du har synpunkter och önskemål gällande vårt sortiment eller webshop.

 

Candymail passar att skicka vid alla tillfällen och till alla åldrar. I webbshopen har vi samlat favoriterna och de välkända klassikerna. Välj själv bland våra kompositioner eller kontakta oss för en skräddarsydd presentlåda.

 

Fredrik Isacsson

candymail.se

Kontaktpersoner:

Victoria Willén

Drift & försäljning
E-post: info@candymail.se

 

Fredrik Isacsson

Drift & försäljning
E-post: info@candymail.se
 

Företagsinformation

candymail.se

E-post info@candymail.se

Webb: www.candymail.se

 

Postadress:

Candymail i Örebro

Stinsvägen 113

703 76 Örebro

Sweden

 

Bankgiro: 377-8529