logga candymail stor 20190108

Mer information

När överraskade du någon senast ? 

Det kan finnas massor av anledningar att skicka ett candymail men det går precis lika bra att skicka helt utan anledning också. Du bestämmer själv vad du vill att det ska stå på det medföljande kortet. För att lämna en personlig hälsning klickar du på knappen "Meddelande till butik" i kassan i samband med din betalning. För mottagaren blir inte presentlådan bara en överraskning utan meddelandet inuti lådan är minst lika viktigt för helhetsupplevelsen.

Ett candymail kan skickas vid alla tillfällen som du vill visa din uppskattning, visa att du tänker på någon eller bara vill överraska helt utan anledning!

Bifoga brev i A4 format?

I de större presentlådorna XXL och megamix erbjuder vi möjligheten att bifoga brev i formatet A4 till mottagaren, utöver det ordinarie kortet, om så önskas.
 

Gör så här: Beställ den presentlåda du önskar och lämna ett meddelande i kassan om att du önskar mejla in ett brev i A4 format. Mejla brevet till info@candymail.se och uppge det ordernummer du fick på ditt kvitto i kassan.

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper gärna till!

Skicka till sjukhus & företag?

Att skicka till sjukhus och företag går självklart bra. Vi skickar presentlådor till alla adresser och box-adresser som Postens Brevbärare delar ut till. Tänk på att de interna postrutinerna inom vissa företag kan fördröja posten någon dag i vissa fall.

Var noga med uppgifter som mottagarens namn, företagets/ sjukhusets namn och eventuellt den avdelning personen befinner sig på för tillfället.
 

De flesta sjukhus och företag har en kontaktsida med uppgifter om postadress för att skicka vykort och brev, prova att söka på internet.
 

I fältet "Meddelande till butik" i kassan har du möjlighet att komplettera med uppgifter om ordinarie adressfält ej räcker till.

Leverans helgdag?

Om du vill att mottagaren ska öppna presentlådan en viss dag hjälper vi gärna till med att märka adressetiketten med t.ex "Öppnas först 26 maj". Önskar du hjälp med detta, vänligen lämna ett meddelande i kassan vid köp.

Presentlådorna levereras helgfria vardagar av Postens Brevbärare och därmed ej helgdagar.

Skicka till flera i en order?

Om du vill skicka samma presentlåda till flera mottagare kan du välja antal av önskad presentlåda i kassan och sedan lämna leveransadresserna i samma ruta som den personliga hälsningen.

Ett annat alternativ är att beställa samtliga presentlådor i en och samma order och sedan mejla oss adresserna och uppge ordernummer. Väljer du det alternativet så kan det vara bra att skriva en liten notis om det i samma ruta som den personliga hälsning.

Om du vill skicka till många mottagare rekommenderar vi att du kontaktar oss för att erhålla en adressmall som är enkel att fylla i.