logga candymail stor 20190108

Om oss

För dig som vill veta mer om candymail.se har vi samlat information nedan. Här kan du läsa om vad vi erbjuder, till vem vi vänder oss, var vi finns, lite om våra samarbetspartners och bakgrund till affärsidén.

Vad erbjuder vi?

Skicka godis och choklad till privatpersoner, företag, sjukhus m.fl!

Snabbt, enkelt och med bara några klick kan du skicka en godisfylld överraskning till valfri mottagare. Välj själv vilken av godislådorna du vill skicka, till vem du vill skicka och vad du vill att det ska stå på det medföljande kortet.

Om du vill överraska och göra någon glad så är Candymail det självklara valet att skicka!

Vem vänder vi oss till?

Vi vänder oss till alla företag och privatpersoner som vill skicka en uppskattad hälsning med gott innehåll.

Snabba 1:a klassleveranser!

Bild: www.postnord.se
Bild: www.postnord.se

Var finns vi?

Candymail.se är en ren nätbutik och har sitt säte i Örebro. Det är ett svenskt företag trots det engelska namnet och har varit verksamt sedan 2012. Inköp görs från välkända leverantörer och med stort fokus på färskt och fräscht.

I samarbete med Miljökontoret i Örebro genomförs regelbundna livsmedelskontroller för att säkerställa en väl fungerande verksamhet.

Postnord viktig samarbetspartner

I närheten av Örebro i Hallsberg ligger en av Postens stora sorteringscentraler. Det betyder att vi snabbt når hela landet och även stora delar av världen.

I Örebro finns även Sveriges modernaste postterminal, anpassad för att möta den växande näthandelns krav på effektivitet.

3D-bild: Arkitekterna Krook & Tjäder, Sveriges modernaste Postterminal i Örebro
3D-bild: Arkitekterna Krook & Tjäder, Sveriges modernaste Postterminal i Örebro

Bakgrund

Undertecknad började sälja livsmedel av olika slag redan 1997, men ingenting var så populärt som godis. Alla har vi våra favoriter i olika färger och former, men självklart finns det även klassiker som i stort sett alla tycker om och känner igen.

Candymail.se är svaret på den stora efterfrågan i kombination med viljan och glädjen av att ge gåvor. Enkelt beskrivet har vi packat alla godsaker i en stilren presentlåda tillsammans med en personlig hälsning och som pricken över i knutit ett snyggt cerise sidenband runt kartongen. Detta i kombination med snabba leveranser direkt till mottagarens brevlåda underlättar för alla som vill överraska någon, göra någon glad eller bara sända en tanke.

Sedan starten 2012 har vi haft förmånen att glädja tusentals mottagare runt om i landet samtidigt som vi hjälpt lika många avsändare att överraska sina nära och kära. Stort tack till er som valt att skicka Candymail och gett oss förtroendet att vara med och glädja andra. Vi ser fram emot att packa många fina presentlådor framöver!

Candymail passar att skicka vid alla tillfällen och till alla åldrar. I webbshopen har vi samlat favoriterna och de välkända klassikerna. Välj själv bland våra kompositioner eller kontakta oss för en skräddarsydd presentlåda.

Fredrik Isacsson
candymail.se